Aug 032020

beauty blogger

Vind jij het leuk om elke dag mooie make-up te dragen? Hou je ervan om te experimenteren met verschillende producten en looks? Dan zou je eens een echte beauty blogger moeten volgen. Zo iemand post namelijk regelmatig blogs met inspiratie over allerlei dingen die met beauty te maken hebben. Je kunt daarbij denken aan make-up, maar ook aan lekkere parfums, en natuurlijk de verzorging van je huid. Want make-up ziet er uiteraard het mooiste uit op een gezonde huid zonder onzuiverheden. Een echte beauty blogger focust zich dus niet alleen op make-up, maar geeft doorgaans ook veel aandacht aan alles wat te maken heeft met het krijgen van een mooie huid zonder onzuiverheden.

Een beauty blogger test producten

Wat zo fijn is aan het volgen van het blog of het instagram account van een echte beauty blogger is dat diegene vaak allerlei producten mag uittesten. Ze geeft daar dan haar ongezouten mening over, en als ze echt niet tevreden is dan post ze er natuurlijk helemaal niets over. Je kunt er dus van uitgaan dat wanneer ze er aandacht aan besteedt ze op zn minst redelijk tevreden is over het product. Aan de hand daarvan kun jij besluiten om het ook te kopen en uit te proberen. Houd er wel rekening mee dat deze beauty blogger waarschijnlijk een ander huidtype heeft dan jij, en dat het zo kan zijn dat het product bij jou een andere uitwerking heeft als bij haar.

Verschillende make-up looks uitproberen

Het leuke aan het volgen van beauty bloggers is dat ze regelmatig experimenteren met verschillende make-up looks en daar vaak ook tutorials van maken. Weet jij bijvoorbeeld al hoe je e perfecte wing eyeliner zet? Of welke tint oogschaduw goed past bij jouw huid en kleur ogen? Op een goed beauty blog vind je deze informatie, en nog veel meer. Als jij dol bent op alles wat met beauty te maken heeft dan zou je dit soort sites kunnen volgen. 


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *