Aug 032020

pijnbestrijding Breda

Chronische pijn kan een leven beheersen, want die pijn beperkt mensen in de dingen die ze graag willen doen. Bovendien kan chronische pijn zorgen voor depressies, stress en angsten. Mensen die last hebben van chronische pijn hebben doorgaans al van alles geprobeerd. Ze hebben een lang medisch traject doorlopen. Toch hebben ze nog steeds last van chronische pijn. Gelukkig kan pijn niet alleen door medicijnen worden bestreden. Er is ook een andere manier om de pijn te bestrijden. Chronische pijn kan effectief worden bestreden door hypnose.

Kiezen voor pijnbestrijding middels hypnose

Heeft behandeling van de pijnklachten met medicijnen niet het gewenste resultaat opgeleverd? Diverse soorten pijnklachten kunnen door middel van hypnose effectief worden bestreden. Dat is echter niet de enige reden om te kiezen voor pijnbehandeling middels hypnose. Niet iedereen weet dat bij pijnbestrijding middels medicijnen vaak medicatie wordt voorgeschreven die niet strikt noodzakelijk is. Bovendien hebben de voorgeschreven medicijnen vaak vervelende bijwerkingen.

Geschikt voor allerlei pijnklachten

Middels hypnotherapie kunnen allerlei chronische pijnen aanzienlijk worden verlicht of zelfs worden weggenomen. Last van chronische rugpijn, schouderpijn, andere gewrichtsklachten of chronische hoofdpijn? Ook jouw pijnklachten kunnen middels hypnotherapie worden verlicht. Neem contact op metĀ pijnbestrijding Breda.

Hoe pijnbestrijding middels hypnose werkt

Hoe is het mogelijk om chronische pijn effectief te verlichten of weg te nemen middels hypnose? Tijdens de hypnose worden de hersenen op een bepaalde manier getraind. Ze gaan dan pijnsignalen op een andere manier filteren, met als gevolg dat de pijnklachten op een andere manier worden ervaren. De andere waarneming van de pijn door het brein zorgt voor een verlichting van de pijn. Het is mogelijk dat de chronische pijnen na verloop van tijd zelfs geheel verdwijnen.

Geen schadelijke bijwerkingen

Bij pijnbestrijding middels hypnose zijn medicijnen of medische apparatuur niet nodig. Je hebt dus ook geen last van de schadelijke bijwerkingen van medicijnen. Pijnbestrijding middels hypnose is dus een verantwoorde en natuurlijke manier om chronische pijn te verlichten.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *