Aug 152020

Gepersonaliseerde bierviltjes

Als je op zoek bent naar een leuke manier om aan marketing te doen dan zijn gepersonaliseerde bierviltjes misschien wel een leuk idee. Deze kun je bij diverse drukkers laten maken, met een opdruk naar keuze. Laat er bijvoorbeeld je logo op drukken, of enkel een leuke quote met je website erbij Deze bierviltjes kun je als sponsoring gebruiken, bijvoorbeeld in een sportclub. Iedereen die zo’n viltje gebruikt ziet dan jouw logo of website staan, en dat kan je natuurlijk veel nieuwe klanten opleveren. En het fijne aan gepersonaliseede bierviltjes is dat het een relatief goedkope manier is van marketing doen. Deze worden namelijk in grote aantallen gemaakt, en het is helemaal niet duur. Bierviltjes worden doorgaans geproduceerd van restpartijen oud papier. Het maakt namelijk helemaal niks uit als ze niet spierwit zijn. Het materiaal hoeft niet te worden gebleekt, en wordt gewoon samengepakt en in een vormpje geperst. Dit is een goedkoop proces, en dus zijn bierviltjes (zelfs in grote aantallen) niet zo duur om te laten maken.

Gepersonaliseerde bierviltjes voor op je feest

Als je een feest geeft, zoals een bruiloft of jubileum, dan is het natuurlijk super leuk om daar gepersonaliseerde bierviltjes neer te leggen. Je kunt er bijvoorbeeld een foto van het bruidspaar op laten drukken met hun namen en de datum. Deze bierviltjes maken het feest extra persoonlijk, en als mensen willen kunnen ze er eentje meenemen naar huis als ze dat willen. Het is dus tegelijkertijd een viltje om je glas op te zetten als een leuk aandenken aan het feest dat jullie gaven. Gepersonaliseerde bierviltjes zijn dan ook zowel te bestellen door bedrijven als door particulieren, hoewel er wel vaak een minimum afname is.

Met bierviltjes reclame maken

Wat je als bedrijf ook kunt doen is een bepaalde hoeveelheid bierviltjes laten bedrukken met je eigen logo, en deze vervolgens gratis laten leveren bij horeca-bedrijven in de buurt. Zo maak je op een effectieve manier reclame, en hoef je er zelf niets voor te doen.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *