Aug 152020

Nagelproducten bestellen

Als je van plan bent om je eigen nagelsalon te beginnen dan moet je natuurlijk ergens nagelproducten bestellen, maar waar kan dit nu het beste? Je kunt natuurlijk naar de plaatselijke drogist gaan om al die nagellakjes uit zoeken, maar de meeste nagelstylistes bestellen hun materialen en lakjes natuurlijk gewoon online. Er zijn diverse groothandels waar je dit kunt bestellen, maar je moet wel even opletten of je daar een Kamer van Koophandel nummer voor nodig hebt. Je kunt namelijk niet zomaar bij elke groothandel nagelproducten bestellen als je niet officieel geregistreerd staat met je bedrijf. Soms kan het dan alsnog, maar kun je bijvoorbeeld geen flinke kortingen krijgen en bovendien niet shoppen exclusief btw. Dus aan jou de keuze of je je al direct vanaf het begin bij de Kamer van Koophandel wilt inschrijven.

Welke nagelproducten bestellen voor je salon?

Dan is de grote vraag natuurlijk welke nagelproducten te bestellen? Want je hebt als je als nagelstyliste aan de slag gaat natuurlijk super veel producten nodig, en als je deze allemaal tegelijk in één keer moet inkopen dan ben je best een flink bedrag kwijt. Het is dus beter om (zeker als je net begint) een selectie te maken van producten, en het in eerste instantie daarmee te doen. Betreft nagellak kun je dan het beste kiezen voor ongeveer tien kleuren, waarvan 3 hele basic tinten, 3 rode/roze tinten en nog een paar aparte kleuren voor vrouwen die graag opvallende nagels willen. Als je er tien hebt dan zit er altijd wel een kleur bij die iemand mooi vindt. Als je daarnaast ook aan de slag wilt met nail art dan moet je ook een mooie selectie nagelproducten bestellen zoals glitters, flakes en marble nagellak.

Koop niet teveel tegelijk in

Zeker als je net start met je nagelsalon kun je beter niet teveel producten gelijk inkopen. Ga eerst maar eens kijken of het gaat lopen en of je genoeg klanten krijgt. Zo ja, dan kun je je altijd nog helemaal uitleven.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *