Aug 162020

Finands

Ondernemers besteden graag de meeste tijd aan hun onderneming. Zo kunnen ze de beste resultaten bereiken. Veel ondernemers vinden het bijhouden van hun administratie een lastige en vervelende klus. Sat is helemaal niet erg. Ze kunnen hun administratie laten doen door een administratiekantoor. Op zoek naar een bedrijf dat de boekhouding kan doen? Neem dan contact op met Finands.

Aantrekkelijke tarieven

Steeds meer ondernemers leveren hun boekhouding digitaal in bij het administratiekantoor. Ondernemers sparen dan zowel tijd als geld, want het administratiekantoor kan dan werken met een scherp all-in tarief. Wat zit doorgaans bij het all-in tarief inbegrepen? Het inboeken van de administratie, de belastingaangiften en de btw-aangiften. Ben je een startende ondernemer? Voor startende ondernemers die hun administratie laten doen door een administratiekantoor gelden vaak aantrekkelijke tarieven.

Advies geven en ondersteunen

Het administratiekantoor biedt advies en ondersteuning bij de administratie en bij financiële problemen. Door de advies en de ondersteuning blijft de administratie van een bedrijf op orde. Ondernemers krijgen ook bij hun financiële problemen hulp en ondersteuning door het administratiekantoor. Ze worden geholpen bij de planning en bij het maken van een overzicht van hun financiële situatie. Bij een faillissement krijgen ondernemers te maken met de boekhoudplicht. Het administratiekantoor kan dan de boekhouding van de ondernemer nakijken en indien nodig publiceren.

Aangiftes inkomsten, omzet en vennootschapsbelasting

Een ondernemer moet aangifte doen van inkomsten, omzet en vennootschapsbelasting. Advies door een administratiekantoor kan geld besparen. Het administratiekantoor weet immers precies welke aftrekposten er gebruikt kunnen worden. Bovendien worden de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting automatisch opgenomen in de uitstelregeling voor belastingconsulenten.

Verzorgen van de jaarrekening

 

Een administratiekantoor verzorgt niet alleen de aangiftes die bedrijven moeten doen. Op basis van de administratie van een bedrijf kunnen ze ook de jaarrekening van dat bedrijf samenstellen. Ondernemers hoeven deze vaak ingewikkelde klus dus niet zelf te doen. Bovendien kan het administratiekantoor ervoor zorgen dat de cijfers tijdig worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *