Aug 172020

Kraamzorg Rotterdam

Als je zwanger bent kun je direct naar een verloskundige praktijk. Bij een positieve zwangerschapstest kun je meteen contact opnemen met de verloskundige. De verloskundige kunnen je dan informeren wat je allemaal te wachten staat. De verloskundige zal je van alle informatie voorzien die je nodig hebt. Bij een zwangerschap en bevalling komt namelijk veel kijken. In Pendrecht kun je bij een fijne praktijk terecht. De gehele dag door kun je een verloskundige bellen voor vragen of advies.

Naar een verloskundige praktijk

Het kan zijn dat veel vragen omtrent de zwangerschap en bevalling. Al deze vragen kunnen de verloskundige voor je beantwoorden. De hele dag staat de verloskundige voor je klaar. De verloskundige is namelijk de hele dag door bereikbaar, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Als je een dringende vraag hebt of er iets aan de hand is dan kun je meteen bellen, je wordt direct te woord gestaan. Zo kun je ontspannen zwangerschap in en ontspannen na de bevalling toe gaan. Wanneer je merkt dat de weeën er zijn, dan kun je meteen de verloskundige bellen. Zij komen er aan bij een thuisbevalling of zorgen voor begeleiding en advies naar het ziekenhuis toe. Het nauwe contact zorgt voor dat je ontspannende de bevalling in kunt gaan. Er zijn verschillende keuzes die je kan maken omtrent de bevalling. Tijdens je zwangerschap heb je de tijd om hierover na te denken.

Controles bij de verloskundige

Verschillende echo’s worden in verschillende weken genomen. De eerste echo is om na te gaan hoe lang je ongeveer zwanger bent. De vroege echo kan rond 8 weken en de eerste termijn echo kan tussen de 11 en 14 weken. Tijdens de eerste termijn echo wordt ook de groei van je baby gecontroleerd, de zwangerschapsduur en datum is redelijk definitief. Rond 20 weken kan een echo worden gemaakt waar bepaalde extra controles worden uitgevoerd. Tussendoor kunnen pretecho’s worden gemaakt. Alle vragen die er zijn om trend de zwangerschap en bevalling kunnen ook door genomen worden.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *